hogeschoolbieb

weblog over het dagelijkse werk in het mediacentrum van Windesheim

hogeschoolbieb header image 2

Vragen in de herfstvakantie

October 27th, 2010 · No Comments

Deze week zijn we open van 9.00 uur tot 3.00 uur. Vandaag is het woensdag en in het mediacentrum zit mijn collega aan de (administratie)balie. Ik heb vandaag informatiebaliedienst, maar in plaats van boven achter de informatiebalie, zit ik nu op mijn werkplek in de kantoortuin en beantwoord de informatievragen die binnenkomen via de mobiel of via Questionpoint.

- Ik zou mijn gereserveerde boek deze week ophalen, maar ik heb vakantie en kom niet naar Zwolle. Mag ik het ook volgende week ophalen?

- Moet over twee weken een presentatie houden over het X gebouw van Windesheim. Nu het ik al heel wat informatie, maar kunt u mij eventueel informatie verschaffen over het X gebouw.

- Ik kan mijn boek niet meer verlengen, omdat het gereserveerd is. Toch wil ik het boek graag houden, dus heb ik het zelf ook een reservering geplaatst. Ik kan zien dat er 7 exemplaren van zijn, en dat ik nu de enige ben die nog op de reserveerlijst staat. Ik denk dat ik nu mijn eigen boek heb gereserveerd, waardoor ik het niet meer kan verlengen? Is hier iets aan te doen?

- Ik ben LOI-student, en wil graag mijn boek verlengen, maar dat kan niet omdat het is gereserveerd. Mag ik het ook naar u opsturen?

Tags: Uncategorized

0 responses so far ↓

  • There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment